Kantoorpand met bedrijfsruimten.

Het betreft hier kantoorruimte op de 1e verdieping en gelegen in een representatief bedrijfspand Het object is gelegen op bedrijventerrein Plettenburg De Wiers.

Bedrijventerrein Plettenburg De Wiers’ kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name bedrijfspanden met kantoorruimte, showrooms en daarnaast vrijstaande kantoorgebouwen Het object ligt op een zichtlocatie, vrijwel direct aan de Hollandhaven, de doorgaande weg door Plettenburg Zuid Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio Als stad ligt Nieuwegein direct ten zuiden van Utrecht en tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen op een steenworp afstand Hiermee is een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik.

Metrages BVO
Ca 450 m² kantoorruimte op de 1 e verdieping.

====================

Gratis objectbrochure
Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Zeelandhaven 3 in Nieuwegein aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid
Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A 2 A 12 en A 27 een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het object is eenvoudig bereikbaar vanaf de rijksweg A 27 via de afslag Nieuwegein (afrit 28) Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:

Kantoorruimte:
• Representatieve entree;
• Huidige vloerbedekking;
• Huidige scheidingswanden;
• Plafonds en verlichtingsarmaturen;
• Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon v.z.v . eleketra ,
• bekabeling en WCD’s
• Luchtbehandelings en verwarmingssysteem;
• Sanitaire voorzieningen per verdieping;
• Pantry per verdieping.

Huurcondities
Huurprijs: € 90 per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting

Huurtermijn: 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen

Nutsvoorzieningen: Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van gas, water en energie van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Aanvaarding: In overleg , per direct.

Opzegtermijn: Uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c q een waarborgsom ter groot van minimaal 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Derhalve dient genoemde huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90 criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer
Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?
Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Zeelandhaven 3 in Nieuwegein aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

  • Zeelandhaven 3, Nieuwegein