Te huur: Houtwal 27, Oosterwolde

Algemene informatie

Object: Multifunctioneel bedrijfspand
Adres: Houtwal 27, Oosterwolde
Oppervlakte 9.860 m² (in units vanaf 2.500 m²)

Omschrijving

Het betreft hier een multifunctioneel bedrijfspand gelegen op een zichtlocatie in Oosterwolde. Volledig gerenoveerd in 2016 met 17 nieuwe overheaddeuren en een nieuwe gevelbeplating.
Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Algemeen 
Bedrijfshal : circa 9.860 m²
In units vanaf: circa 2.500 m²
Perceeloppervlakte : circa 13.081 m²

Parkeren
Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.
Bij het object zijn op eigen terrein parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije
omgeving.

Ligging en bereikbaarheid 
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Venekoten in Oosterwolde. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N351 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A32.
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt direct voor de deur.

Bestemming 
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte 
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Lichtstraat
• Overheaddeuren
• Vrije hoogte: circa 5 meter

Huurprijs

€ 35,- per m² per jaar excl. BTW

Neem contact op
Brochure downloaden